Manşetler

Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Vali İnci Sezer Becel, İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir ile birlikte haftaya okul ziyaretleriyle başladı.

Nevşehir TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi ve Yavuz Sultan Selim Ortaokuluna ziyarette bulunarak öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldiler.

Ziyarette okullarımızın idarecilerinden salgın tedbirleri, yüz yüze eğitimin işleyişi, okullardaki faaliyetler hakkında bilgi alındı. Öğretmen ve idarecilerimizle bir araya gelen Sayın Valimiz “Yaşadığımız bu salgın sürecinde eğitim öğretim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi, yüz yüze başlayan eğitim yılımızın sağlıkla devam etmesi bizleri sevindiriyor. İdareci ve öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sürekli sahada yer alıp okullardaki tedbirlerin yerinde incelendiğini belirten İl Müdürümüz “Okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve tüm çalışanlarımızın aldığı tedbirler sonucu sağlıklı bir şekilde yüz yüze eğitime devam ediyoruz. Süreci bir ekip ruhu ile yürütüyor olmamız sorumluluk bilincinin gereğidir. Bu vesile ile siz değerli öğretmen ve okul yöneticisi arkadaşlarımızın çabası her zaman takdire şayandır. Hepinize teşekkür ediyor, sağlıklı ve başarılı günler diliyorum.” dedi.

Sınıfları ziyaret eden Vali ve İl Müdürü öğrencilerle bir araya gelerek sohbet ettiler. Vali Becel öğrencilerle yakından ilgilenerek geleceğe dair onlarla sohbet edip tavsiyelerde bulundu. Konuşmasında “Sizler yarınlarımızın umudu, geleceğimizin teminatısınız. Geleceğimizi inşa yolunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, donanımlı ve ahlaklı gençler olarak adım atıp Türkiye Cumhuriyetini her alanda zirveye taşıyacağınızdan eminim.” ifadelerine yer verdi.

İl Müdürü Murat Demir “İlerlediğiniz yolda şanlı tarihimiz ve eşsiz kültürümüz sizler için rehber olacak, sizleri bilimin aydınlığıyla buluşturacaktır. Siz gençlerimizin zekâ ve kabiliyetini ilim ve irfanla beslemesi en büyük temennimizdir. Sizlere tavsiyem hedeflerinizi belirleyin. Onlara ulaşmak için elinizden geleni yapın, ümidinizi diri tutun, heyecanınızı kaybetmeyin.” ifadelerine yer vererek meslek liseli öğrencilerimizle ülkemizde meslek liselerinin büyük bir dönüşüme girdiğini, artık önlerinin daha da açık olduğunu belirtti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu