Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Savran, Nevşehir için ilk projesini paylaştı…

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmesinin ardından kolları sıvadı.

Savran’ın ‘Benim Şehrim Benim Fikrim’ Projesi İle Yaratıcı Fikirler Hayat Bulacak

Göreve geldiği ilk günden bu yana yaptığı hizmet ve projelerle takdir toplayan, verdiği sözleri bir bir yerine getirirken güvenilirliği ve samimiyeti ile de  Nevşehirli vatandaşların büyük takdirini kazanan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmesinin ardından kolları sıvadı.

Savran: “Nevşehir projelerimizi 10 Şubat’ta açıklayacağız”

Projelerini açıklayacağı tarihi sosyal medya hesabından duyuran Savran, Nevşehir için vizyon projelerinin 10 Şubat tarihinde tanıtılacağını açıklayarak ilk projesini de kamuoyuyla paylaştı.

AKParti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, ‘Benim Şehrim Benim Fikrim’ Projesi ile tüm vatandaşların proje fikirlerini alacak. Vatandaşların sürdürebilir bir kent için söz sahibi olacağı projeyle ortaya çıkan yaratıcı fikirlerden uygulanabilir olanlar, değerlendirildikten sonra hayata geçirilecek.

“BENİM ŞEHRİM BENİM FİKRİM” Projesi hayata geçti

Kenti ortak akıl ile yönetmeye büyük önem veren AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, ‘Benim Şehrim Benim Fikrim’ Projesi ile tüm vatandaşların proje fikirlerini alacak. Vatandaşların sürdürebilir bir kent için söz sahibi olacağı projeyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran, Nevşehir’deki tüm kesimlerin şehirle alakalı fikirlerini yerel yönetime iletebileceği ‘Benim Şehrim Benim Fikrim’ Projesini bugünden itibaren hayata geçirdiklerini açıkladı.

“Şehrimize son derece faydalı olacağına inandığımız bu projede çok güzel işler yapacağız” diyen Savran, www.mehmetsavran.com.tr adresinden veya;    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfJqQAgQUolk1uBs4yOkYgAB6kXhLGzV7kHLoNQcxRuW7ZDA/viewform linkini tıklayarak vatandaşların Nevşehir ile ilgili projelerini kendisine iletebileceğini kaydetti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu