Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Üç aylar Ürgüp’te coşkuyla karşılanacak

Ürgüp Belediyesi geleneksel olarak her yıl düzenlediği üç aylar programında bu yıl, “Sonsuzluk Kervanı” programı ile televizyon programcısı ve yazar Serdar Tuncer, Şair Dursun Ali Erzincanlı, ezgileriyle Murat Belet, sunumuyla Mehmet Zeyd Yıldız’ı misafir edecek.

Söyleşi, şiir, sohbet ve ezgi dolu anlar yaşanacak programda İsrail’in Filistin’e yaptığı zulüm bir kez daha kınanarak Gazzeliler için dualar edilecek.
Sunuculuğunu Mehmet Zeyd Yıldız’ın üstleneceği ünlü televizyon programcısı, yazar Serdar Tuncer’in söyleşisi ile şair Dursun Ali Erzincanlı şiirleri, Murat Belet de ezgi konseriyle vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşatacak.
Ürgüp Belediyesi sinema salonunda 5 Ocak Cuma akşamı gerçekleşecek programa tüm bölge halkını davet eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Manevi iklimimiz mübarek üç aylar yaklaşıyor ve yine güzel bir programla merhaba demeye hazırlanıyoruz. Tüm hemşehrilerimi 5 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de sinema salonumuza davet ediyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu