Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

NEVÜ Öğrencilerine yönelik ‘Kendime İyi Bak’ konulu söyleşi düzenlendi

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Personelleri tarafından, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de eğitim-öğretim gören öğrencilere yönelik Gençlerin İyilik Halini ve Ruh Sağlığını Güçlendirme Çalışmaları kapsamında bilgilendirme stantı ve söyleşi programı düzenlendi.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ve NEVÜ iş birliği ile Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu’nda düzenlenen programda; “Kendime İyi Bak” başlıklı sunumda bulunan Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi 15 Temmuz Sağlıklı Hayat Merkezi Psikososyal Destek Birimi Psikoloğu Gülşen Çelik; Ruhsal olarak sağlıklı olmak nedir?, İnsan olarak neler tecrübe ederiz?, Yaptıklarımız bizi nereye götürür? ve Anlamlı bir yaşam için neler yapabiliriz? Konuların da öğrencileri bilgilendirdi. Söyleşi programına; İl Sağlık Müdürlüğü Psikologları Murat Arslan, Samet Can Çiriş, Tuba Kabukcu Doğan, Rumaysa Aydın Kızılaslan, Sosyal Çalışmacı Ayşe Kabak da katıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Ruh Sağlığı Birimi, Bulaşıcı Hastalıklar Birimi, Tütün ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Birimi, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi 15 Temmuz Sağlıklı Hayat Merkezi Psikososyal Destek Birimi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Gezici Halk Kütüphanesi, Yeşilay Danışmalık Merkezi, Yeşilay Şube Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Genç Ofisi işbirliğinde TAFANA önünde öğrencileri bilgilendirmek amaçlı stant açıldı; karbon monoksit ölçümü yapıldı, öğrencilere broşür ve kitapçık dağıtımı yapıldı, ve çeşitli hediyeler verildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu