Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

“İyi Yönetişim, Liderlik ve Turizm Lisansüstü Çalıştayı” düzenlendi

Kapadokya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, Airlangga Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katıldığı “İyi Yönetişim, Liderlik ve Turizm Lisansüstü Çalıştayı” yapıldı.

Üniversite Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsünün uluslararası ikili anlaşma kapsamında kurumsal ortağı olan Endonezya Airlangga Üniversitesi Lisansüstü Enstitüsüne bağlı öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan bir delegasyonla birlikte 2 Kasım 2022 tarihinde “İyi Yönetişim, Liderlik ve Turizm Lisansüstü Çalıştayı” geçekleştirildi. Üniversitemiz ev sahipliğinde Oktay Sinanoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalıştayda her iki kurumdan da öğretim üyelerinin sunumları yer aldı. Ayrıca, yerel yönetimler, turizmde liderlik ve sürdürülebilir turizm konularında tecrübe ve iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı oturumlarda, iki kurum arasında bu konularda gelecekte yapılabilecek iş birlikleri de görüşüldü.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu