ManşetlerÜrgüp Haberleri

Kapadokya Yazarlar Derneği’nden Kitap Bağışı

Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi kapsamında Hacı Asım Atabilen İlkokulu’nda oluşturulan kütüphaneye Kapadokya Yazarlar Derneği (KYD) tarafından kitap bağışı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin açılışını yaptığı “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle ülke genelinde başlatıldı.

KYD Başkanı Dr. Harun Çolak, Başkan Yardımcısı İsrafil Baran ve Genel Sekreter İsmail Hilal, “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesine destek vermek için Hacı Asım Atabilen İlkokulu’nu ziyaret ederek proje kapsamında oluşturulan kütüphaneyi inceledi.

KYD Başkanı Dr. Harun Çolak, “Kapadokya Yazarlar Derneği olarak, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle başlatılan bu projeye dernek üyelerimizin bağışladığı kitaplarla bizler de destek vermek istedik. Çocuklarımız için oluşturulan bu kütüphanenin oluşturulup geliştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. ” dedi.

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Asım Atabilen İlkokulu Müdürü Şahin Ülgen KYD yönetim kurulu üyelerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.  Haber: Kemal VARIŞ

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu