Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Manşetler

Vali Becel, İl Müdürü İle Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali İnci Sezer Becel, İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir ile birlikte okul ziyaretleri kapsamında Ersular İlkokulu ve Özel Eğitim Anaokuluna giderek haftaya öğrenci ve öğretmenlerimizle başladı.

“Haftaya Okul Ziyaretleriyle Başlamak Bizleri Mutlu Ediyor”

Valimiz Ersular ilkokulunda okul idareci ve öğretmenleriyle bir araya gelerek okulun eğitim öğretim faaliyetleri, salgın tedbirleri hakkında bilgi aldı. Sınıfları gezerek öğrencilerimizle her zamanki gibi tüm içtenliğiyle sohbet eden Sayın Valimiz, haftaya okullarımızda başlamanın ayrı bir mutluluk olduğunu ifade etti. İl Müdürü Murat Demir okulumuzun idareci ve öğretmenlerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Özel Eğitim Anaokulunda minik öğrencilerimizle yakından ilgilenen Sayın Valimiz ve İl Müdürü miniklerin büyük sevgi ve ilgisiyle karşılaştı.

Valimiz İnci Sezer Becel “Buradaki miniklerimiz bizler için çok değerli. Onların zihinsel, duygusal ve bedensel yönden dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri ve bunun yanında sosyal hayata dönük olarak yaşam becerilerini kazanmaları çok önemli.” diyerek öğretmenlerimize özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür etti.

“Özel Öğrencilerimizin Azimleri, Hayata Tutunuşları Bizlere Örnek Oluyor”

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir “Azimleriyle, yüzlerindeki mutlulukla, hayata tutunuşlarıyla bizlere örnek olan özel öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor; sabırları ve sevgileriyle yanlarında yer alan ailelerine teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri ile çalışan idareci ve öğretmenlerimize de görevlerini en güzel şekilde, fedakârca yerine getirdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu