Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

TES. NEVŞEHİR ŞUBE BAŞKANI URGENÇ; TÜRKİYE’DE BİR İLK GASTRONOMİ LİSESİ AÇILIYOR. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, Ürgüp ilçemizde yeni açılacak olan Gastronomi mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni gezerek yapılan çalışmaları yerinde izledi.

Okul ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat’tan okulla ilgili bilgi alarak Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri Müdür yardımcısı Murat Dildöken, Şube Müdürü Yusuf Demir ve Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ile yeni açılacak Gastronomi Lisesi ile ilgili istişare ederek fikir teatisinde bulundular.

Tes. Başkanı Urgenç ziyaretten sonra yaptığı açıklamada Teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı; Türkiye’de bir ilk Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Nevşehir Ürgüp’te açılıyor. Modern mutfak sistemi, fuaye alanı, konferans salonu, geleneksel mutfağı, yöremize ait Tandır’ı ile kışlık ve yazlık alanlarıyla yöremiz mutfağını Türkiye ile birlikte Dünya’ya tanıtacak olan Türkiye’nin ilk Gastronomi Lisesi’nin açılmasında öncü olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Memet Polat bey olmak üzere İl MEM yetkililerine, Nevşehir Valiliğine ve tüm emeği geçenlere Türk Eğitim Sen yönetim kurulu adına teşekkür ederim.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu