Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Araç Muayene Affı Son Günü 31 Aralık

Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığı geçtiğimiz Haziran ayında yasalaşan Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin 7236 sayılı kanunun Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmesi ile birlikte, araç muayene afları hakkında bilgiler paylaştı.

Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi; “9 Haziran tarihinde Resmi gazetede yayınlanan borç yapılandırmaları kapsamında üyelerimizin, vatandaşlarımızın yasa ile araç muayene affı sayesinde Traktör, Otomobil, Motosiklet, Otobüs, Kamyon vb. araçlar ne kadar yıl gecikse dahi, örnek 1 ay, 5 yıl veya 10 yıl fark etmiyor 31 Aralık 2021 tarihine kadar muayene affından yararlanabiliyorlar.

Üyelerimizin, vatandaşlarımızın bu aflardan yararlanmaları kendilerine büyük fayda sağlamaktadır. Muayene affında yansıtılan gecikme ceza bedelinin nerdeyse yüzde 90-92’si siliniyor. Hepimiz biliyoruz ki muayenesiz araç kullanmak suç, bu yüzden dolayı bu büyük fırsatı kaçırmadan aftan yararlanmalısınız.” denildi.

Nevşehir TÜVTÜRK araç muayene istasyonuda Pazar günü çalışması hakkında açıklamada bulundu; “Aralık ayı araç yoğunluğunu azaltmak ve müşterilerimizin mağduriyet yaşamaması için 26.12.2021 Pazar günü de hizmet vermeye devam edecektir.” denildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu