Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp Belediyesi’nden Ücretsiz Tiyatro Şöleni

Ürgüp Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında 25 ve 26 Aralık 2021 tarihlerinde hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik tiyatro gösterileri tiyatro severlerle buluştu.

25 Aralık Cumartesi günü Türkiye’nin ilk sine tiyatro çocuk oyunu “Masal İçinde” çocuklara farklı bir oyun izleme deneyimi yaşattı. Ürgüp’te 5-12 yaş aralığındaki izleyici kitlesine Pamuk prenses ve yedi cüceler masalını yeniden yorumlayarak günümüz çocuklarının teknoloji bağımlılığına dikkat çekecek.

Masal içinde adlı sine tiyatro gösterisi 26 Aralık’ta saat 12:00, 14:00 ve 17:00’de 3 seans Ürgüp Belediyesi Sinema Salonunda ücretsiz olarak  oynandı. Oyunun biletleri ücretsiz olarak bugünden itibaren ilçedeki ilk ve orta okulların idaresinden temin edildi.

26 Aralık 2021 Pazar günü de İddialı Oyuncu Kadrosu İle ”Suit-Düğün Dündü, Bugün Bugün” komedi oyunu Ürgüp’te tiyatro severlerle buluştu. Ürgüp Belediyesi sinema salonunda saat 19:30’da başlayacak oyun, tek seans olarak izleyiciyle buluşacak. 500 kişilik kapasitesi olan sinema salonunda davetiyeler belediyeden ücretsiz olarak temin edildi. Oyuna girişlerde pandemi kuralları gereği HES Kodu kontrolü yapıldı.

Hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik olarak planlanan tiyatro gösterilerine genç dostu kent Ürgüp’te sınırlı sayıdaki yerlerden temin etmek için belediyeye davetli olduklarını belirten Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, kış sezonunu tiyatro ile sinema gösterileri ve çeşitli etkinliklerle geçireceklerini belirterek katılımcılara iyi seyirler diledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu