Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp Ziraat Odası Doğadaki Dostlarımızı Unutmadı

Ürgüp Ziraat Odası dondurucu karlı hava da sokak ve yaban hayvanları için doğaya mama ve kuş yemi bıraktı.

Ürgüp’te her kış örnek bir uygulama yapan Ürgüp Ziraat Odası, sokak ve yaban hayvanlarını unutmadı. Yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanlarını beslemek için doğaya mama ve kuş yemi bıraktı.

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz yaptığı açıklamada, “Doğadaki dostlarımızı unutmadık, “sevginin ve merhametin eli nereye değse orayı güzelleştirir, biz bu güzelliğe gönüllüyüz.” Dışarıda bizimle birlikte hayatını devam ettiren birçok canlı var. Odamızca sosyal sorumluluk olarak düşündüğümüz, ilçemizde de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, doğal hayatlarında yiyecek bulmakta zorlanan doğadaki dostlarımız için çalışma yaptık. Ürgüp ilçemizin ulaşılabilir 21 farklı noktasına arkadaşlarımız mama ve kuş yemi bıraktı. Onların beslenmesi için çalışmamız daha öncede olmuştu. Dağıtımımız kış boyunca belirli aralıklarla devam edecek. İnanın doğaya yiyecek bırakırken yanınıza koşarak gelen canlıların sevinçleri bizleri çok mutlu ediyor.

Çok güzel kar yağdı bölgemize merkez ve köylerimizde yer yer 50 cm kar kalınlığı var maşallah, kuraklık ile imtihan edildiğimiz şu yıllarda suya ihtiyacımız oldukça fazla. Allah kimseyi açlık ile imtihan etmesin, vatandaşlarımızdan ve çiftçilerimizden artan yiyecekleri çöpe atmamalarını bunları doğal yaşam alanlarında yemek bulmakta zorlanan hayvanlar için doğaya koymalarını, hayvanlarımıza karşı duyarlı olmalarını rica ediyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu