Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

“Şehirlerarası otobüsler 1 Mart itibarıyla Ürgüp’e bilet satmaya başladı”

Ürgüp’ün 6 yıldır süren Şehirlerarası otobüs firmalarının Ürgüp’e girmeyişi, bu durumunda Ürgüp turizmine verdiği zarar, turizmcilerin ve Öğrencilerin Başkan Aktürk’ten talebi sonucunda Başkan Aktürk’ün konuyu ilgili yerlere taşımasıyla çözüme kavuştu.

Müjdeyi Başkan Aktürk verdi:

“Şehirlerarası otobüsler 1 Mart itibarıyla Ürgüp’e bilet satmaya başladı”

Turizmcilerle yapılan toplantıda da gelen talepler üzerine konuyu AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile istişare ederek, otobüs firmalarının üst düzey yöneticileriyle toplantı yaparak vatandaşların ve turizmcilerin haklı taleplerini ileten Başkan Aktürk, emeği geçen “İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye, Nevşehir Seyahat, Kamil Koç ve Metro Turizm yetkililerine teşekkür ediyorum. Ürgüp’ün ve Ürgüplü’nün her türlü sorununu çözmeye, haklı talebini yerine getirmeye; büyüyen ve gelişen Ürgüp için çalışmaya, gecemi gündüzüme katmaya devam edeceğim. ” Dedi.

2 Üniversitesinde eğitim gören 7 bine yakın Öğrenci kapasitesi, 10 bin yatak kapasitesi ile turizmin göz bebeği Ürgüp’e kara yolundan otobüs ile ulaşmak isteyenlerin bilet alamaması, Nevşehir Terminalinden Ürgüp’e ulaşımın maddi olarak zor bir hale gelmesi bir çok kesim tarafından çözüm bekliyordu.

 

1 Mart’tan itibaren:

20:30 NEVŞEHİR SEYAHAT – İSTANBUL – ÜRGÜP

12:00 NEVŞEHİR SEYAHAT – ÜRGÜP – ANKARA

19:00 NEVŞEHİR SEYAHAT – İZMİR – ÜRGÜP

 

23:00 – KAMİL KOÇ –  İSTANBUL – ÜRGÜP

20:00 – KAMİL KOÇ – ÜRGÜP – İSTANBUL

 

09:00 – METRO – İSTANBUL – ÜRGÜP

20:00 – METRO – ÜRGÜP – İSTANBUL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu