Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BültenManşetler

Jandarma Asayiş Bültenleri

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyetlerde;

  1. Avanos İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, E.U., A.K. ve Y.E. isimli şahısların bulunduğu araçta ve üzerlerinde yapılan aramada (3,83) gram Metamfetamin isimli uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirilmiştir. Avanos Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheliler hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem başlatılmıştır.
  2. İl Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, A.S. isimli şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramada, (0,28) gram kubar esrar madde, (7,56) gram Metamfetamin isimli uyuşturucu ve uyarıcı madde, (31,97) gram Plaka (sıkıştırılmış) esrar maddesi, (1) adet uyuşturucu içme düzeneği (payp), (1) adet tabanca ve (33) adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan adli işlem başlatılmıştır.
  3. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından 5607 Sayılı Kaçakçılık ile Mücadele Kanunu (Kaçak Sigara) kapsamında icra edilen faaliyette; İ.D. isimli şahsın Adana ilinden Nevşehir iline şehirler arası otobüs ile kaçak/sahte bandrollü sigara getireceği bilgisi alınması üzerine, otobüs İl Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında durdurulmuş, İ.D. isimli şahsın çantasında yapılan aramada 28 Karton (280 Paket) kaçak/sahte bandrollü sigara ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile 5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem başlatılmıştır.
  4. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, Çat ve Uçhisar beldesinde meydana gelen Bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalar sonucunda, hırsızlık suçunu işledikleri şüphesi ile Y.K., A.K. ve B,Ö. isimli şahıslar yakalanmıştır. Y.K., A.K. ve B,Ö. isimli şahıslar 10.03.2022 günü mevcutlu olarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir..
  5. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Binanın Eklentileri içinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçu şüphelisi M.Ç.M isimli şahıs yakalanmıştır. Şüpheli M.Ç.M çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak, kesinleşmiş 8 yıl 10 ay hapis cezasının infazı için Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu