Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerÜrgüp Haberleri

Vali İnci Sezer Becel ve NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Avanos Kız Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Moral Akşamları’ programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Avanos Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan NEVÜ öğrencileriyle bir araya geldi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in Nevşehir’in Avanos İlçesi’nde bulunan Avanos Kız Öğrenci Yurdunu ziyaretlerinde kendilerini, Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Avanos Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Yılmaz, Avanos Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Us ve yurtta kalan öğrenciler karşıladı.

‘Moral Akşamları” kapsamında öğrencilerle bir araya gelen, devletin ve üniversitenin tüm imkânlarıyla daima öğrencilerin yanında olduğunu belirten Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, öğrencilere hayatlarının her alanında başarılar diledi.

Üniversite olarak öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra  sosyo-kültürel gelişimlerine de büyük önem verdiklerini kaydeden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, öğrencilerin üniversitenin kendilerine sunduğu imkânlarla üniversite içi ve üniversite dışında düzenlenen sosyo-kültürel etkinliklere katılmaları ve Kapadokya bölgesinin doğal ve kültürel zenginliklerini gezip görmelerinin kişisel gelişimleri için çok değerli olduğunu ifade etti.

Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, daha sonra kendileriyle bir süre sohbet etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu