Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp Belediyesi’nde bayramlaşma programı yapıldı

Ürgüp Belediyesi’nde yapılan bayramlaşma programına çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlarla bayramlaşma programı belediyenin terasında saat 14:00’de başladı.

Belediye Başkanı Aktürk “Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz, rahmet ve mağfiret ayı, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ı bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir bayrama daha kavuşmanın, pandeminin kısıtlamaları olmadan kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlaşmak için belediyemizde bizleri ziyaret eden; Değerli protokol mensuplarımıza, Meclis Üyelerimize, çalışma  arkadaşlarıma, kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte nice huzurlu bayramlara kavuşmalarını diliyorum.” Dedi.

Başkan Aktürk, bayramlaşmak için Belediyeye gelen çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün Ramazan Bayramı Mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramın  milletimize ve tüm İslam alemine huzur ve esenlik getirmesi  temennisinde bulunan Başkan Aktürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. O kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür. Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Rahatlıkla tokalaştığımız, sarıldığımız, maskesiz ve mesafesiz bayramlaşmanın tadını aldığımız Ramazan Bayramınız kutlu olsun.’

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu