Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Cumhuriyetimizin 100. yılı Coşkuyla Kutlandı

İlçemizde Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri 28 Ekim Cumartesi günü Hükümet Konağı bahçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Pazar günü, Kaymakam Refik Özsoy’un Makamda tebrikleri kabul etmesi ile başladı. Tebrikleri tek tek kabul eden Kaymakamımız,  katılımcıların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Tebrik töreninin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önündeki çim sahada devam etti. Tören alanına gelen Kaymakam Refik Özsoy ve Belediye Başkanı Mehmet Aktürk birlikte tören alanında öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı mesajının okunmasının ardından Kaymakamımızın, günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Yapılan konuşmanın ardından Cumhuriyet Bayramı, Öğrencilerimiz tarafından yapılan etkinlikler ile devam etti. Yapılan gösterilerin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen resim şiir ve kompozisyon ile diğer dallarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kutlamalar tören geçişiyle sona erdi.

29 Ekim törenleri akşam Hükümet Konağı önünden Cumhuriyet Meydanına kadar fener alayı ile devam etti.

29 Ekim programına Kaymakam Refik Özsoy, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Cumhuriyet Savcısı Kazım Yayla, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız katıldılar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu