Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası İle Özel Versa Hastanesi Arasında Sağlık Protokolü İmzalandı

Sağlık protokolü, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile Özel Versa Hastanesi Genel Müdürü Osman Vergiveren tarafından imzalandı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Versa Hastanesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Oda üyelerine indirimli sağlık hizmeti imkânı sağlandı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. NTSO ile Özel Versa Hastanesi arasında imzalanan protokole göre, NTSO üyeleri ile 1. derece yakınları, Özel Versa Hastanesi hizmetlerinden avantajlı fiyatlarla faydalanacaklar.

Karşılıklı olarak imzalanan protokol hakkında konuşan Başkan Parmaksız, “Üyelerimizin faydaları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün sağlık protokolü imzalamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Odamız üyeleri ve 1. derece yakınları, oda kayıt belgelerini gösterdiklerinde Özel Versa Hastanesi ‘nden alacakları sağlık hizmetlerinden Ayakta Tedavi Hizmetlerinde % 30, Yatarak Tedavi Hizmetlerinde %10 indirimli faydalanabilecekler. Hizmetin sunulmasında katkıları olan Özel Versa Hastanesi Genel Müdürü Osman Vergiveren ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eder, protokolümüzün iki tarafa da hayırlar getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Karşılıklı işbirliği içinde olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Osman Vergiveren, ”Hizmet kalitemizi Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasına sunma fırsatı bulduğumuz için büyük mutluluk duyuyoruz. Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası ile de böyle bir güzel çalışma içinde bulunmaktan son derece mutluyuz” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu