Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Kapadokya Üniversitesinden Öğrenciler İçin Microsoft Teams Kullanımı Bilgilendirmesi

2022-2023 akademik yılında eğitim – öğretim faaliyetlerinin önemli bileşenleri olan bölüm/program etkinlikleri, bilimsel toplantılar, danışmanlık saatleri, öğretim elemanlarının ofis saatleri, öğrenci topluluklarının etkinlikleri ve diğer tüm faaliyetler Microsoft’un online video konferans uygulaması Teams vasıtasıyla gerçekleştirilecektir.

Bu nedenle öğrencilerimizin etkinliklere katılabilmeleri için hem mobil cihazlarına hem de bilgisayarlarına Microsoft Teams uygulamasını indirmeleri ve kendilerine tanımlanan kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

Kullanıcı adı olarak “adi.soyadi@kun.edu.tr” ve şifre olarak da “Kun.tckimliknumarasınınsonbeşhanesi” (Örnek: Kun.12345) kullanılarak Üniversitemizin kurumsal Microsoft Teams sistemine girilebilecektir. Online arama, toplantı, dosya paylaşımı, ekip çalışmasına sanal ortam sağlama gibi birçok özelliğe sahip Microsoft Teams, öğrenci grupları tarafından etkinliklere katılım dışında sınavlara hazırlık ve takım çalışması gerektiren proje-ödevler hazırlama gibi süreçler için de kullanılabilecektir.

Microsoft Teams hesabınıza ilk girişinizi office.com sitesine bilgisayar üzerinden giriş yaparak gerçekleştirmenizi öneririz.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu