Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Kapadokya Üniversitesi, Cisco Networking Academy bünyesine katıldı

Kapadokya Üniversitesi, bilişim derslerinde Cisco Networking Academy ile iş birliği yapıyor.

Eğitim programlarını, hızla küreselleşen dünyanın değişimine senkronize olmak, gelişmelerin ardında kalmamak ve uluslararası standartlardan ödün vermemek ilkesi doğrultusunda yapılandıran Üniversitesi, bilişim derslerinde Cisco Networking Academy ile iş birliği yapıyor.

Kısa vadede Bilgisayar Programcılığı, Bilişim Güvenliği Teknolojisi ve Yönetim Bilişim Sistemleri programlarında başlayan iş birliğinin orta vadede Üniversitemizin tüm programlarında verilen Temel Bilişim Teknolojileri derslerinde de yürütülmesi planlanmaktadır.

Dünyada birçok ülke, kurum ve öğrenci tarafından tercih edilen Cisco Networking Academy; birden fazla dilde verdiği eğitimlerde yüz yüze ve çevrim içi müfredatı, etkileşimli eğitim araçları, uygulamalı eğitim etkinlikleri ve öğrenciye anında geri bildirim sağlayan çevrim içi değerlendirmeleri birleştiren bir eğitim sistemi sunmaktadır.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu