Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Halk Eğitim Merkezi Fedekar Koçak’a Kamu Sen Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleştirdi

Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi, Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube başkanı Turgay Çetin ve Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Nevşehir Halk Eğitim Merkezi müdürü Fedekar Koçak'ı ziyaret ederek, ortaya koyduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederek, taşındıkları yeni binanın hayırlı olması dileklerini ilettiler.

Başkan Turgay Çetin Türkiye Kamu Sen’in üyesi kıymetli meslektaşlarımız çalışmaları ve başarıları ile göz doldurmaktadır. Halk eğitim merkezini kısa bir süre içerisinde eğitime hazır hale getiren Fedekar hocama, tüm öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarına teşekkür ederiz. İfadesini kullandı.

Başkan Urgenç ziyaretle ilgili “İnsanlar; yoksulluğa, açlığa, susuzluğa tahammül ederler. Fakat adaletsizliğe, hor görülmeye, aşağılanmaya asla müsaade, müsamaha etmezler.” İfadelerini kullandı. Kamu Sen heyeti Bir süre Halk Eğitim merkezinde görevli usta öğreticiler, öğretmenler ve eğitim çalışanları ile sohbet ederek yeni Halk Eğitim Merkezi binasını gezdiler, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu