Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Türk Eğitim Sen NEVÜ’de Ziyaretlerde Bulundu

Türk Eğitim Sen yönetim kurulu üyeleri Şube başkanı Tayfur Urgenç ile birlikte Nevü-Turizm Fakültesinde akademik ve idari personeli ziyaret ederek. Üniversite çalışanlarının gündemini değerlendirdiler.

Doçent ünvanı alan Nevü- Turizm Fakültesinde akademisyen İbrahim Akın Özen’i Tes. Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, şube başkan yardımcıları Abdullah Çamcı, Hasan Hüseyin İyilikli ziyaret ederek, tebrik ettiler. Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi tarafından Büyük Zaferin 100.yılı anısına yaptırdıkları plaketi takdim ettiler. Başkan Urgenç Atatürk’ün şu sözleri ile günü değerlendirdi; “Ben, manevî miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevî mirasım ilim ve akıldır. Benden sonrakiler, bizim aşmak zorunda olduğumuz çetin ve köklü zorluklar karşısında, belki gayelere tamamen eremediğimizi fakat asla taviz vermediğimizi, akıl ve ilmi rehber edindiğimizi tasdik edeceklerdir.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu