Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BültenManşetlerÜrgüp Haberleri

Jandarma Asayiş Bültenleri

-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından kaçakçılık ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyette;

1-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, 01 Aralık 2022 tarihinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; hakkında “Kasten Yaralama Neticesinde Ölüme Neden Olma’ suçundan ‘10 yıl kesinleşmiş ceza ile yakalama kararı bulunan M.K. isimli şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

2-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi olan Kozaklı ilçesi Akpınar köyü mülki sınırları içerisinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonundan, 05 Aralık 2022 tarihinde yaklaşık değeri 90.000 TL (Doksan bin Türk Lirası) olan hurda ve kullanılabilir malzemelerin kimliği belirsiz kişi ve kişilerce çalındığı ihbarında bulunulmuştur.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İsth.Ş.Md.lüğü ve Kozaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile müşterek yapılan araştırmalarda, olayı gerçekleştiren (3) şüpheli şahıs çaldıkları malzemeler ile birlikte yakalanmış olup, çalınan malzemeler mağdura teslim edilerek şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatılmıştır. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı halkımızın huzur ve güveni için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

3-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyette; 02 Aralık 2022 tarihinde Acıgöl İlçesi mülki sınırları içerisinde, (3) şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada; (9,5) gr metamfetamin ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem başlatılmıştır.

4-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından kaçakçılık ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyette; 02 Aralık 2022 tarihinde Nevşehir il merkezinde, (1) şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (7) adet tabanca, (7) adet bıçak, (8) adet şarjör ve (200) adet fişek ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlem başlatılmıştır.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu