Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BültenManşetler

Jandarma Asayiş Bültenleri

Nevşehir İl J.K.lığı sorumluluk alanında Jandarma Dedektifleri (JASAT) ekiplerince, 2023 yılı içerisinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında;

1-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi olan Gülşehir ilçesi Karacaşar mahallesinde ikamet eden (1) şahsın evinden, çelik kasa ile birlikte içerisinde bulunan döviz ve ziynet eşyasının (Yaklaşık değeri 450.000 TL) 2023 yılı içerisinde tarihinde kimliği belirsiz kişi ve kişilerce çalındığı ihbarında bulunulmuştur. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile müşterek yapılan araştırmalarda, olayı gerçekleştiren (2) şüpheli şahıs çaldıkları malzemeler ile birlikte yakalanmıştır.

Çalınan malzemeler sahibine teslim edilmiş olup şüpheli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmişlerdir.

2-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Merkez İlçe J.K.lığı ekiplerince emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; hakkında “Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Birlikte Yağma” suçundan “11 Yıl 8 Ay” kesinleşmiş ceza ile yakalama kararı bulunan M.G. isimli şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

3-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Hacıbektaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 23 Ocak 2023 tarihinde meydana gelen “Baz İstasyonundan Hırsızlık’’ olayı ile ilgili yapılan araştırmalar sonucu olayın failleri İ.I. ve B.D. isimli şahıslar yakalanmıştır. Söz konusu şahıslar çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

4-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 31 Ocak 2023 tarihinde meydana gelen “Birden Çok Kişiyle Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme ve Yağma’’ olayı ile ilgili yapılan araştırmalar sonucu 6 şahıs yakalanmıştır. Söz konusu şahıslar adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu