Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerÜrgüp Haberleri

KAPADOKYA OTELLERİNE ERGONOMİ EĞİTİMİ

Healthegrity Şirketi Kurucusu Dr.Fzt.Serkan UZLAŞIR Kapadokya’daki otellerde çalışan personellere ergonomi eğitimi verdi.

ELDE EDİLEN GELİR DEPREMZEDELER VERİLECEK

Ürgüp’te bulunan Fresco Cave Suites ile ilk eğitimini başlatan Uzlaşır, elde edilen gelirin depremden etkilenen vatandaşlarımızı desteklemek için aktarılacağını belirtti.

Eğitim ile ilgili açıklama yapan Uzlaşır;

“Ergonomi; insanın fiziksel ve psikolojik özelliklerini inceleyerek insanın makine ve çevre ile olan uyumunu doğal ve teknik olarak araştırma ve geliştirme çalışmaları topluluğudur. İnsan bedeninin ne kadar farkında olursa bedenini kullanırken o kadar az yaralanır.
Böylelikle hem kendisi için hem de iş yeri için zaman ve enerji kaybına yol açmaz.
Bunu planlayarak turizm sektörüne adapte ettiğimiz Ergonomi Eğitim Modülünün çalışan iş gücünü desteklerken sağlığımızı da koruyacaktır.” Dedi.

Fresco Cave Suites Müdürü Murat Canpolat ise çalışanların sağlığının her şeyden önemli olduğunu ve bu eğitimi uzun zamandır almak istediklerini söyledi. Eğitim gelirinin depremzedelere aktarılmasının ayrıca kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu