Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BültenManşetler

Jandarma Asayiş Bültenleri

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığınca; Nisan ayı içerisinde yapılan faaliyet kapsamında;

1-. JASAT (Jandarma Dedektifleri) ve İl Merkez Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Nevşehir – Merkez İlçesi, Kaymaklı Beldesinde; Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca hakkında “Kasten Öldürme ve Görevi yaptırmamak için Direnme” suçundan (25) yıl (6) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.K isimli şahıs yakalanmıştır. Söz konusu şahıs Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesinin alınmasına müteakip Nevşehir E-Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

2-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Derinkuyu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, Derinkuyu İlçesi Til köyünde bağ evlerinden bakır kablo, trafo malzemeleri çalınması olayları ile ilgili olarak 03.04.2023 tarihinde yapılan araştırmalar sonucunda, hırsızlık suçunu işledikleri şüphesi ile E.D., R.T., ve Y.N. isimli şahıslar yakalanmıştır.

Yapılan faaliyet kapsamında; şüpheli şahısların Nevşehir İli Derinkuyu İlçesinde (5), Kayseri İli Yeşilhisar İlçesinde (8) olay olmak üzere toplamda (13) adet “Hırsızlık ve Mala Zarar Verme” olayına karıştıkları tespit edilmiştir.

Şüpheli E.D., R.T., ve Y.N. isimli şahıslar çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

3-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığınca; 06 Nisan 2023 günü “Aranan Şahısların Yakalanmasına” yönelik yapılan faaliyet kapsamında; JASAT (Jandarma Dedektifleri) ve Kozaklı Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Nevşehir – Kozaklı İlçesi, Kalecik köyünde; Kozaklı İlamat ve İnfaz Bürosunca hakkında “Binanın Eklentileri İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan (4) yıl (2) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.D isimli şahıs yakalanmıştır. Söz konusu şahıs Kozaklı Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesinin alınmasına müteakip Nevşehir E-Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu