Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Rektör AktekinVakıflar Bölge Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen “Bir Lokma, Bin Sofra” İftar Programına Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve il protokolü, Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bir Lokma, Bin Sofra” iftar programına katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde “Bir Lokma, Bin Sofra” teması ile düzenlenen Ramazan Ayı iftar programları kapsamında Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce Nevşehir’de vakıf hizmetlerinden yararlanan aileler için iftar programı gerçekleştirildi. Nevşehir Kristal Toplantı ve Düğün Salonu’nda düzenlenen programa; Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jan. Kd. Albay Bahattin Murat Yakın, Kayseri Vakıflar Bölge Müdürü Murat Seçilir, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, protokol üyeleri ve vakıf hizmetlerinden yararlanan aileler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ile başlayan programda iftarlarını ailelerle birlikte aynı sofrada yapan Vali İnci Sezer Becel ve NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, daha sonra ailelerin Ramazan Ayını tebrik ederek kendileriyle bir süre sohbet etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu