Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

TÜRK EĞİTİM SEN POLİS GÜNÜNDE ŞEHİT ALİ RIZA GÜNEŞ’İN MEZARINDA DUA EDEREK MESAJ YAYINLADI

Türk Eğitim Sen; Şube başkanı Tayfur Urgenç, Başkan yardımcısı Memiş Bülbül, Gülşehir İlçe başkanı Ümit Kılıç Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. Yılında, Yeşilöz Köyünde Şehit Polis Ali Rıza Güneş’in mezarı başında Dua ile yad ederek polis günü ile ilgili mesaj yayınladılar.

Şehit Polis Memuru Ali Rıza Güneş ve bu vatan için toprağın kara bağrına giren tüm şehitlerimiz için yapılan duanın ardından Şehit Polis Memuru Ali Rıza Güneş’in mezarındaki bayrak Türk Eğitim Sen yönetim kurulu üyeleri tarafından değiştirildi.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube başkanı Tayfur Urgenç; Kahramanlık bu milletin evlatlarının hepsinin ruhunda vardır. İzmir’de hain saldırıyı önleyen Fethi Sekin, Diyarbakır’da Şehit Semih Turgut, Tunceli’de şehit olan Ali Rıza Güneş her zaman vardır. Bu milletin arasına tefrika sokmak isteyenler bu yüksek vazife duygusunu anlayamazlar. Her türlü olumsuz şartlarda gece gündüz demeden Türk Bayrağının dalgalanması, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği, vatandaşın huzur ve güven içinde yaşaması için olağanüstü bir gayret göstererek halkın güvenini kazanmış Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 178.yılını kutlarız. Şehit polislerimize rahmet diliyorum. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyor vazife başındaki polislerimize başarı ve sağlık diliyorum. dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu