Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerResmi İlan

İLAN ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

 MADDE-1) İHALENİN KONUSU VE MİKTARI:

Belediyemize ait olup ilçemizin muhtelif yerlerinde yer alan Otobüs Durağı ve Refüjlarda bulunan 40 adet çift cephe raket, 36 adet billboard, 100 adet 90×200 Pollbanner Reklam Alanları ve ilave olarak istenilen 1 adet Gainboard ((3’lü Billboard), 1 Adet Megaboard, 5 adet tekli billboard ve 20 adet otobüs durağının belediyemiz meclisinin 02.12.2022 tarih ve 2022/55 sayılı kararı uyarınca ve 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi uyarınca ve özel şartnamesi hükümleri dâhilinde açık artırma suretiyle 5 yıl müddetle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılmıştır.

MADDE-2) İHALE YERİ, TARİH VE SAATİ

İhale Yeri      : Ürgüp Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

İhale Tarihi   : 07.06.2023

İhale Saati     : 15.30

İhale Usulü    : 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi uyarınca Açık Artırma Usulü

MADDE-3) İHALEYE KATILIM ŞARTLARI:

İhaleye katılacak isteklilerden aşağıdaki bilgi ve belgeler istenir.

a)- Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.

b)- İhaleye iştirak edecek kişilerinin gerçek kişi olması halinde vergi dairesinden alınmış, onaylı vergi kaydı, Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf Sanatlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir onaylı belge

c)- Tüzel kişilik olması halinde Tüzel kişiliğinin kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya idare merkezinin bulunduğu yerden alacağı tüzel kişiliğinin kayıtlı olduğuna dair belge.

d)- İhaleye iştirak edecek kişilerin ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her birinin ayrı ayrı (a) ve (b) maddesindeki esaslara göre temin edecekleri belge.

e)- İhaleye katılacak kişilerin tüzel kişilik olması halinde noter tasdikli imza sirküleri.

f)- İhaleye vekâleten katılacak kişilerin noter tasdikli vekâletnameleri, imza sirküleri ile asil isteklinin noter tasdikli imza sirküleri.

g)- İhale şartnamesini satın aldıklarına dair tahsilat makbuzu,

h)- İhale tarihinden en fazla 15 gün öncesi alınmış SGK ve Vergi borcu olmadığına dair belge.

MADDE-4) İHALEYE KATILAMAYACAK OLANLAR:

  1. a) 2886 Sayılı kanunun 6. Maddesinin l. fıkrasının a, b, c bentlerinde yazılı kimseler ile bu kanun ve diğer kanunlar gereğince veya sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaktan yasaklanmış olanlar ihaleye katılamazlar. Bu yasağa uymayarak ihaleye girip ihale kazananların ihalesi feshedilerek yatırmış olduğu teminat irat kaydedilir.
  2. b) Belediyemize vergi, resmi, harç, kira bedeli vs. borcu bulunan gerçek tüzel kişiler ve bu tüzel kişilerin ortaklarının, müdürlerinin ve yönetim kurulu üyelerinin ortak, müdür ve yönetim kurulu üyesi olduğu diğer tüzel kişiler belediyemiz gelirler müdürlüğü, hesap işleri müdürlüğü, imar işleri müdürlüğü ve su işleri müdürlüğünden borçlarını ödediklerini gösterir belge ibraz etmedikçe ihaleye iştirak edemezler. İştirakleri halinde ihale üzerlerinde bırakılırsa dahi iptal edilir.

MADDE-5) MUHAMMEN BEDEL VE KİRA ÖDEMELERİ:

İşin aylık muhammen kira bedeli KDV dahil 21.540,00 TL olup, kira bedeli ihale onayını müteakip başlar. Kira bedelleri aylık peşin olarak (Her ayın ilk mesai gününde) yatırılacaktır. Gecikme olması (yatırılmaması) halinde kira bedelleri 6183 Sayılı Kanunun 51. Maddesine göre belirlenen günlük gecikme zammı ile birlikte tahsil edilerek ihale tek taraflı fesh edilecektir.

Kiraya verilecek olan ilçemizin muhtelif yerlerinde yer alan Otobüs Durağı ve Refüjlarda bulunan 40 adet çift cephe raket, 36 adet billboard, 100 adet 90×200 Pollbanner Reklam Alanları ve ilave olarak istenilen 1 adet Gainboard ((3’lü Billboard), 1 Adet Megaboard, 5 adet tekli billboard ve 20 adet otobüs durağının ilk yıldan sonraki yılların kira bedelleri her yıl Maliye Bakanlığınca tespit edilen yeniden değerleme oranına göre artış yapılarak tespit ve tahsil edilecektir.

Otobüs Durağı ve Refüjlarda bulunan 40 adet çift cephe raket, 36 adet billboard, 100 adet 90×200 Pollbanner Reklam Alanları ve ilave olarak istenilen 1 adet Gainboard ((3’lü Billboard), 1 Adet Megaboard, 5 adet tekli billboard ve 20 adet otobüs duraklarına alınacak ilan ve reklamların vergisi, Belediye Meclisinin her yıl belirlemiş olduğu tarife üzerinden ilan asılmadan önce Belediyemiz veznesine peşin olarak yatırılacaktır.

MADDE-6) GEÇİCİ TEMİNATI:

Banka teminat mektubu dışında nakit olarak geçici teminatı yatırmak isteyenler ihale saatinden önce (En geç saat 14.00 e kadar) belediyemiz veznesine yatırılacaktır. Söz konusu işe ait geçici teminatı 5 yıl üzerinden 38.772,00 TL olup, teminatı yatırmayanlar ve belediyemize Su, Emlak, ÇTV, vb. borcu olanlar ihaleye katılamayacaktır.

  • İş bu ihaleye ait ilan, reklâm, vergi, resim, harç ve kira sözleşmesi noter onayı gibi her türlü yasal giderler kiracıya ait olacaktır.
  • İhale komisyonu, gerekçesini karar da belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Komisyonların ihaleyi yapmama kararına itiraz edilemez.

  • Bu şartnamede bulunmayan hususlarda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunları hükümleri uygulanır.

MADDE-9) İŞ TECRÜBESİ:

  • İhaleye katılacak kişi ve/veya kişiler, reklam işi yaptığını belgeleyecek ya da işletmiş olduğunu

ispat eden belgeleri sunacaktır.

MADDE-10) ANLAŞMAZLIKLARIN ÇÖZÜMÜ:

  • Herhangi bir ihtilaf vukuunda Ürgüp Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

İş bu ihaleye ait özel şartname dosyası her gün mesai saatleri dâhilinde belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebileceği ve 250,00 TL bedelle satın alınabileceği ilanen duyurulur. 17.05.2023

                                                        ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKANLIĞI

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu