Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Afet Sonrası Acil Beslenme İhtiyaçları ve Koordinasyon Panel ve Çalıştayı Sonuç Raporu Yayınlandı

Afet sonrasında acil beslenme ihtiyaçlarının karşılanması ve gerekli koordinasyonun sağlanması için Üniversitemiz tarafından yapılan çevrim içi panel ve dört farklı başlık altında düzenlenen çalıştayların sonuç raporu yayınlandı.

Editörlüğünü Kapadokya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rukiye Yalap’ın yaptığı, afetzedelere ve afet bölgesinde görev yapan acil durum personeline sunulacak beslenme hizmetlerinin yürütülmesi için gereken insan kaynağı, malzeme, malzemelerin lojistiği, altyapı, enerji ile tüm bu unsurların koordinasyonuna ilişkin gözlem ve tecrübelerin toplanmasına ve süreçlerin iyileştirilmesine yönelik çalışmalara katkı sağlaması için hazırlanan kitapçık okuyuculara sunuldu.

KÜN’ün 10 Mart 2023 tarihinde çevrim içi düzenlediği “Afet Sonrası Acil Beslenme İhtiyaçları ve Koordinasyon” başlıklı toplantı, panel ve çalıştay olmak üzere iki farklı oturumda yapıldı. Afet Sonrası Saha Deneyimleri Paneli’nde afet bölgesinin beslenme ihtiyacını karşılamak üzere görev alan gönüllülerin tecrübeleri ve gözlemleri paylaşıldı. Panel sonrasında düzenlenen çalıştaylardaysa bu aktarımların ışığında iyileştirme önerilerinin hazırlandı. Çalıştayların bitiminde hazırlanan sonuç raporunda, çalışma gruplarının ortaya koydukları fikirler derlendi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu