Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nenehatun Anaokulu Öğrencilerinden Göz Kamaştıran Mezuniyet Töreni

Nenehatun Anaokulu öğrencileri muhteşem bir programla izleyenleri hayran bırakarak mezun oldu.

Saygı Duruşu ve Öğrencilerin eşliğinde İstiklal Marşının söylenmesiyle başlayan proğram öğrencilerin şiirleri, Dans Gösterileri, Son Balo, Davul Şov, Şiirler ve Balon gösterileriyle devam edip Koro ve Kep atma töreniyle devam etti.

“EMANETİNİZ, EMANETİMİZDİR”

Okul Müdürü Fatma Güneş, günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı. Okul Müdürü Güneş, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ilk günden itibaren bize emanet ettiniz. Okula giriş anından çıkış anına kadar sizin gösterdiğiniz özveriyi, ilgiyi ve alakayı bizde verdik. ‘Emanetiniz, emanetimizdir’ ilkesine dayanarak tabir yerindeyse ‘Gözümüzden ayırmadık.’ Okulumuzun misyonu ve vizyonundan biri olan Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında dürüst, çalışkan, sorumluluk bilincini geliştirmeye çalıştık. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur dedik mutlu çocuklar, mutlu yarınlar doğrultusunda en iyisi olmaya çalıştık ve olduk.

Okul Müdürü ve Öğrenci velileri çocuklarının eğitim öğretim yılına başlayarak öğrencileriyle her daim ilgilenen, onlara özenle öğretmenlik yapan Anasınıfı Öğretmeni Fadime Özel’e teşekkürlerini ilettiler. Proğram sonunda öğrencilerin Sınıf öğretmenlerine çiçek sunumundan sonra öğrencilerin doyasıya eğlendi.

Öğrencilerin ve Velilerin Hatıra fotoğraf çekimiyle proğram son buldu.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu