Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Öztürk ‘Kendimizi, Kentimizi Tanıyoruz’ Projesinin Yılsonu Kapanış Programına Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahlan Öztürk, Nevşehir Valiliği öncülüğünde Nevşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle yürütülen “Kendimizi, Kentimizi Tanıyoruz” projesinin yılsonu kapanış programına katıldı.

Nevşehir Valiliği himayesinde yürütülen ve Nevşehir’de eğitim gören öğrencilerin yaşadıkları yerdeki akademik, idari, dini, sanatsal, turistlik, tarihi ve kültürel miras unsurlarının tanıtılması suretiyle sosyal becerilerini geliştirmek olan “Kendimizi, Kentimizi Tanıyoruz” projesi yılsonu kapanış programı düzenlendi. Nevşehir’in tarihi Kayaşehir’de düzenlenen programa; Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahlan Öztürk. Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, protokol üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Proje kapsamında düzenlenen gezilere katılan Nevşehir Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Moska Talas ile Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Reyyan Hilal Budak’ın  ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşmalarının ardından program Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat’ın konuşmalarıyla başladı.

8 Bin 225 Öğrenci Projeden Faydalandırıldı

Programda konuşan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Nevşehir’de 7. ve 9. sınıf öğrencilerine Kapadokya bölgesinin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtılması ve turizm gönüllüleri yetiştirmeyi amaçlayan  “Kendimizi, Kentimizi Tanıyoruz” projesinden, 2022-2023 Eğitim – Öğretim Yılı içerisinde 8 Bin 225 öğrencinin  faydalandırıldığını söyledi.

Program Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahlan Öztürk ve protokol üyelerinin katılımcılar ile birlikte öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi ve el sanatları stadını ziyaret etmeleri, hazırlanan müzik dinletisi ve halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu