Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NEVÜ Ailesi, Geleneksel Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de akademik ve idari personelin katılımıyla geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in katılımlarıyla NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezin Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen ‘Kurban Bayramı’ bayramlaşma törenine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özlem Fındık, Prof. Dr. Şahlan Öztürk ve Prof. Dr. Mutluhan Akın, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, fakülte dekanları, dekan yardımcıları, enstitü ve yüksekokul müdürleri ve müdür yardımcıları, daire başkanları,  akademik ve idari personel katıldı.

Bayramların İslam Alemi için birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağlayan dini vecibeler arasında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar temennisinde bulundu.

Aktekin “Öncelikle 2022-2023 eğitim-öğretim yılımızı hep birlikte gerçekleştirdiğimiz bir birinden değerli sosyal, kültürel, bilimsel faaliyetlerimizle tamamladık. Siz değerli akademik ve idari personelimizin özverili çalışmaları ve gayretleriyle bizlere emanet edilen öğrencilerimizi de mezun etmenin heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Her dönem olduğu gibi bu dönem içerisinde göstermiş olduğunuz üstün çaba ve gayretlerinizden dolayı şahsım, üniversitem ve öğrencilerimiz adına her birinize teşekkür ediyorum. İnşallah yeni eğitim-öğretim yılımızda da başta üniversitemiz ve öğrencilerimiz olmak üzere, bu güzel şehrimiz ve ülkemiz için hep birlikte nice başarılı çalışma ve projelere hep birlikte imza atacağız.

Ben bu vesileyle 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz öğrencilerimiz ile tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum” diye konuştu.

Rektör Aktekin devamında  “Şahsım ve üniversite yönetimi olarak Tüm İslam alemiyle birlikte idrak ettiğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tekrardan kutlarken, inşallah hep birlikte nice sağlıklı ve huzur dolu bayramlar temennisinde bulunuyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu