Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Gazeteci-Yazar ve Şair Paslanmaz’dan Rektör Aktekin’e Ziyaret

Gazeteci-Yazar ve Şair Ayşe Paslanmaz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Radyo 50 ve Kapadokya Haber Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci-Yazar ve Şair Ayşe Paslanmaz, Nevşehir’de bölgesel olarak yayın yapan Radyo 50 ve Kapadokya Haber olarak yürütmekte oldukları faaliyetler ve şair olarak çıkardığı kitapları hakkında kendilerine bilgi verdi. NEVÜ’nün eğitim-öğretim ve bilimsel çalışmalarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerini de yakından takip ettiklerini,  tüm bunların şehrin sosyo-kültürel gelişimine büyük katkılarının olduğunu söyleyen Paslanmaz, Rektör Aktekin ve yönetimine üniversitenin şehre sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aktekin ise ilkeli, doğru, seviyeli ve tarafsız habercilik anlayışıyla mesleğini icra eden ve şehrin entelektüel hayatına katkıda bulunan tüm basın kuruluşlarının önemine vurgu yaparak Paslanmaz’a teşekkür etti. Üniversitenin, şehrin ve ülkenin belirlediği hedefler doğrultusunda gelişip kalkınmasına, sahip olduğu değerleriyle daha fazla tanınırlığının sağlanmasında büyük rol oynayan tüm basın mensuplarını önemsediklerini söyleyen Rektör Aktekin, bu doğrultuda görevini icra eden Paslanmaz’a başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Paslanmaz ile bir süre görüşen Rektör Aktekin ziyaret sonunda kendilerine NEVÜ İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından yayımlanan ‘Kapadokya Mirası Tarihi ve Kültürel Bellek Dergisi’nin ilk sayısını hediye etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu