Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir Devlet Hastanesinin acil servisi en üst düzey olarak tescillendi!

Nevşehir Devlet Hastanesi Erişkin Acil Servisi, ülkede yer alan hastanelerin acil servisleri arasında en üst düzeyde hizmet veren servislerden biri olarak tescillendi.

Acil hasta kapasitesi, acil vakaların özelliği ve vakanın branşlara göre ağırlıklı oranı, fiziki şartları, bulundurduğu malzeme, tıbbi donanım, personelin niteliği, hizmet verdiği bölgenin özellikleri, bulunduğu konum, bünyesinde faaliyet gösterdiği sağlık tesisinin statüsü gibi ölçütler dikkate alınarak yapılan seviyelendirme de Nevşehir Devlet Hastanesi Erişkin Acil Servisi, tüm denetim aşamalarından başarıyla geçerek 3. seviye Erişkin Acil Servis olarak tescillendi.

Konu ile ilgili Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Macit Yalçın şu bilgileri kaydetti; “Erişkin Acil Servisimizin 3. Seviye olarak tescil edilmesi hastanemiz adına gurur verici bir gelişmedir. Göreve başladığımızdan beri Hastanemizin daha iyi konuma gelmesi, hizmet kalitesinin artması için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Bu gayretimiz sonuçlarını vermeye başladı. İlk olarak hastanemiz ek hizmet binasında bulunan alanda müstakil bir çocuk ve kadın doğum acil servini hizmete açtık. Sonrasında yetişkin acil servisimizde kapsamlı bir tadilat ve genişletme çalışması yaptık. Bu çalışmanın yapılmasında mali desteğin büyük bir kısmını hayırseverlerimiz üstlendi. Kendilerine bu katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Acil servimize yeni poliklinik ve müşahede alanları ekleyerek hizmet verilen alanını yaklaşık iki katına genişlettik. Bunun yanı sıra acil servis iş akışını düzenleyerek hastaların aciliyet durumuna göre önceliklerinin belirlenmesi ve acil tüm hastalara zamanında ve yeterli müdahalenin yapılmasına olanak sağlayacak bir iş akışı oluşturduk.” dedi.

Yalçın; “Personel, tıbbi cihaz, teknik donanım, ilaç ve sarf malzeme noktasında tüm eksikler tamamlanarak kesintisiz üst düzey acil servis hizmetinin sunumu sağlandı. Önceliğimiz acil servise başvuran tüm hastalarımızın tedavisini hastanemizde gerçekleştirmek. Bu konuda büyük bir gayret sarf ediyoruz. İl dışına yaptığımız acil hasta sevklerimiz her geçen gün azalıyor. Hedefimiz gelecekte acilden hasta sevk eden bir hastane olmaktan tamamen kurtulmuş olmak. Bu noktada birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hastanemize ve şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu