Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kutlandı

Ürgüp’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında gün boyu Programlar Düzenlendi.

İlk olarak, öğle namazından önce Duayeri camiinde Şehitlerimizin ruhu için Mevlit-i Şerif ve Dualar okundu. İlçe protokolü ile birlikte, Aksalur Mahallesinde bulunan şehit Habib Özkaya ve Şehit Nihat Özsoy’un mezarları ziyaret edildikten sonra, şehit aileleri ziyaret edildi.

Akşam programı ise ilçe protokolü ve vatandaşlar ile birlikte Hükümet Konağı önünden Tören alanına kadar Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yürüyüşü ile başladı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü resim serginin açılışından sonra, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Kur’an-ı Kerim ve okunarak, dua edildi. Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Kaymakamımız Cüneyt Caner’in açılış konuşmalarından sonra program sela okununcaya kadar çeşitli etkinliklerle devam etti.

Ürgüp Kaymakamlığı ve Ürgüp Belediyesi tarafından Hamam önünde düzenlenen programa Kaymakam Cüneyt Caner, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Hasan Ali Karasar, Şehit Yakını ve gazilerimiz, siyasi parti temsilcileri, ilçe protokolü ve  vatandaşlar katıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu