Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Çiçeklerle karşılandılar

NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 yılı hac organizasyonu ile hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan Nevşehirli hacılar yurda döndü.

İl Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Aksöz, müftülük personeli ve hacıların yakınları tarafından Kapadokya Havalimanı’nda alkışlar eşliğinde çiçeklerle karşılanan hacılar duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına engel olamadı.

Karşılama töreninde konuşan Şube Müdürü Bünyamin Aksöz, hacıların sağlıklı ve rahat bir şekilde evlerine dönmelerini sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek “Meşakkatli bir yolculuğun ardından hacılarımızı yoğun bir kalabalığın katılımıyla sevinçle karşıladık. Hacılarımızın sevinç ve mutluluğuna şahit olduk. Gayemiz, onların bu kutsal ibadeti sorunsuz bir şekilde tamamlamaları idi. Ziyadesiyle mutluyuz.” dedi.

Aksöz, 2023-2024 umre kayıtlarının da başladığını hatırlatarak, umre ibadetini yerine getirmek isteyenleri il veya ilçe müftülüklerine beklediklerini söyledi.

Hacılarımız, ibadetlerini sorunsuz şekilde tamamlayarak yurda dönmenin mutluluğunu yaşarken kendilerini çiçeklerle karşılayan İl Müftülüğü personeline de ayrıca teşekkür ettiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu