Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

TÜRK EĞİTİM SEN GAZİ TBMM’DE NEVŞEHİR MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİ

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi şube başkanı Tayfur Urgenç başkanlığında, başkan yardımcıları Abdullah Çamcı ve Bülent Yalçın’dan oluşan bir heyetle Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Gazi Meclisimizde Nevşehir Milletvekillerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek, meclis çalışmalarında başarılar dilediler. Nevşehir eğitimini ve eğitim çalışanlarının talep ve isteklerini konuştular.

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanlığından ziyaretle ilgili yapılan açıklamada;

“MHP Genel Başkan Yardımcısı, TBMM Milli Eğitimi Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanvekili, Nevşehir milletvekilimiz Prof. Dr. Filiz Kılıç hocamızı Gazi meclisimiz TBMM’de başkan yardımcılarımız Abdullah Çamcı ve Bülent Yalçın ile ziyaret ederek meclis çalışmalarında başarılar diledik. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde eğitimin ve eğitim çalışanlarının gündemini aktardık.

Nevşehir milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’ı Gazi meclisimiz TBMM’de başkan yardımcılarımız Abdullah Çamcı ve Bülent Yalçın ile ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Nevşehir’de eğitim çalışanlarının gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Ziyaretlerimiz sırasında sayın vekillerimize Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yıl anısına sendikamız adına Başkomutan Atatürk tablosu hediye ettik.”     İfadeleri kullanıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu