Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Vali İnci Sezer Becel’in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Türk tarihi, milletimizin bütün dünyaya karşı onurunu, namusunu ve bağımsızlığını kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren emsalsiz destanlarla doludur.

Tarihimizin dönüm noktalarından biri ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin özverisiyle hain FETÖ darbe kalkışması karşısında yazılan unutulmaz destanlarımızdan biri olan 15 Temmuz’dur.

Vatan topraklarımıza göz diken ve işgale kalkışan yedi düvele, bu toprakların sahipsiz olmadığını her zaman gösteren Aziz milletimiz, 15 Temmuz 2016 tarihindeki karanlık gecede başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere güvenlik güçlerimiz ve soylu milletimiz, darbecilere karşı onurlu ve güçlü duruş sergileyerek, milli iradenin yansıtıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisimize, demokrasimize ve devletimize sahip çıkmışlardır. Tehditler ve bombalama şeklinde gerçekleşen şiddet, Türk Milletinin çelikten iradesini kıramamış ve darbe girişimi başarısızlığa uğratılmıştır.

Her türlü zorluğu aşarak kurduğumuz Devletimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla daha da yüceltmek ve güçlendirmek temel sorumluluğumuzdur. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, adına yakışan bir şekilde yaşamaya ve yaşatılmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, kahraman gazilerimize de sağlık ve afiyetler diliyorum.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu