Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünden büyükelçiliklere ziyaret

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü, Üniversite uluslararası alanda tanınırlığını artırmak amacıyla Ankara’da bulunan Katar Devleti ve Suudi Arabistan Krallığı büyükelçiliklerini ziyaret etti. Ziyaretlerde, Katar devleti Ankara büyükelçiliği ikinci kâtibi Abdulmuhsin Bin Abdulla Al-Thani ve Suudi Arabistan Büyükelçiliği Kültür Ateşesi Doç.Dr. Faisal Abdulrhman Osra ile görüşüldü.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesile Şenol, Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörümüz Sena İdil Yukaruç ve Uluslararası İlişkiler Ofisimizden Yabancı Uyruklu Öğrenci Sorumlusu Agamyrat Boryyev ile yapılan ziyarette, Üniversitemizin kuruluşundan başlayarak, misyonumuz, vizyonumuz ve politikalarımız hakkında bilgiler verildi.  Açık kampüs şeklinde oluşan yerleşkelerimiz, fakülte ve yüksekokullarımız, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim faaliyeti yürüten Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitümüz, araştırma ve uygulama merkezlerimiz, öz değerlendirme, akran değerlendirme süreçleri, donanımlı laboratuvarlarımız, burs sistemimiz ve eğitim kalitemiz hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı.

Üniversite heyeti, konukseverlikleri için Katar devleti Ankara büyükelçiliği ikinci kâtibi Abdulmuhsin Bin Abdulla Al-Thani ve Suudi Arabistan Büyükelçiliği Kültür Ateşesi Doç.Dr. Faisal Abdulrhman Osra ve tüm büyükelçilik çalışanlarına teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu