Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Koruyucu ailelik paneli düzenlendi

NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı ve Aile Sosyal ve Politikalar Bakanlığı iş birliği ile koruyucu ailelik konusunda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla Türkiye genelinde düzenlenen panellerden biri de Nevşehir İl Müftülüğü tarafından RTE Proje Anadolu İmam-Hatip lisesi konferans salonunda düzenlendi.

Moderatörlüğünü İl Müftü yardımcısı Mahmut Taşyapan’ın yaptığı, ADRB Koordinatörü ve İl Vaizi Asuman Turgut, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde görevli Çocuk Gelişimci Sariye Nur Şahin ve Koruyucu ailenin konuşmacı olduğu panele Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halit Açar’ın yanı sıra din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri ve aileler katıldı.

Altınoluk Camii İmam Hatibi Ramazan Öz’ ün Kur’an tilavetiyle başlayan panelde İl müftüsü Kazım Güzel açılış konuşması yaptı. Daha sonra panelistler tarafından birer sunum gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halit Açar’ın teşekkür konuşmasının ardından panel, katılımcılara TDV tarafından basımı gerçekleştirilen aile ile ilgili kitap hediyesiyle sona erdi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu