Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Şimşek’ten çifte kutlama

NEVŞEHİR(MHA) CHP Nevşehir merkez ilçe eski yönetim kurulu üyesi Taylan Şimşek, Nevşehir'in il oluşunun yıldönümü ve Kıbrıs Barış Harekatının yıldönümünü kutladı.

Tüm Nevşehirlilerin şehirlerinin değerini bilip hep beraber onu kalkındırmak ve hak ettiği konuma getirmek için çaba göstermesi gerektiğini vurgulayan Şimşek, “Nevşehir’i kalkındıracak, tüm değerlerimize değer katıp bir araya getirerek onu gelişmiş medeniyetler seviyesine hep birlikte çıkaracağız. Nevşehir’imizin 20 Temmuz 1954’te Bakanlar Kurulu kararı ile il oluşunun 69.’uncu yılını kutluyor, değerli vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum.” dedi.

Kıbrıs Barış Harekatının yıldönümünü de kutlayan Taylan Şimşek, “Bir Kahramanlık destanının yazıldığı; barışın, güvenin ve huzurun teminatı olan Kıbrıs Barış Harekatı’nın 49. yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu