Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Tasarım yarışmasında kazananlar halk oylarıyla belirleniyor

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya Üniversitesinde ‘Dünyayı Arılar Yaşatacak’ poster tasarım yarışmasının kazananları halk oylarıyla belli oluyor

Slow Food Communities network in Türkiye iş birliğiyle düzenlenen, Türkiye ve Dünya’daki amatör ve profesyonel herkese açık olan poster tasarım yarışmasında dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan posterler halk oylamasıyla belirlenecek.

Arıların doğa için önemini ortaya koymak, doğanın sürdürülebilirliğine katkı sunmak, arıların yaşam alanı olan ormanların tahrip edilerek sanayiye ve kentleşmeye açılmasının önüne geçmek, yanlış ve bilinçsiz ilaçlamaya dikkat çekme amacıyla Slow Food Communities network in Türkiye ile Üniversite iş birliğiyle düzenlenen poster yarışmasının kazananları @kapadokyauniversitesi Instagram hesabında yapılacak halk oylamasının sonucunda belli olacak. Dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan posterler, gönderisine yapılacak yorumlarla belirlenecek.

Ödüller

Birinciye, Slow Food International tarafından kurulan Terra Madre ağının, her iki yılda bir düzenlediği, sürdürülebilir tarıma ve çevreye adanmış en büyük ve en önemli uluslararası etkinliği olan 2024 İtalya Terra Madre’ye katılımı için uçak bileti ve konaklama,

İkinciye, Butterfly Balloons ile Kapadokya’da 2 kişilik balon uçuşu,

Üçüncüye, Alize Hotel (Fethiye-Ölüdeniz) 24-30 Ekim tarihleri arası 2 gece tatil hediye edilecek.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu