Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir’deki sağlık yatırımlarını masaya yatırdılar

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, İl Başkanı Ali Kemikkıran ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, İl Başkanı Ali Kemikkıran ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette Nevşehir Devlet Hastanesi ile ilde planlanan sağlık yatırımları masaya yatırıldı.

Gerçekleşen toplantıda  Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, il genelinde verilen sağlık hizmetleri, yapımı devam eden ve planlanan sağlık yatırımları hakkında bilgilendirmede bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; “Sağlık İl Müdürlüğümüzdeyiz. İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Milletvekilimiz Emre Çalışkan, Sağlık İl Müdürümüz Rahim Ünlübay il ve ilçe hastanelerinin başhekimleri ile şehrimizin sağlık altyapısı ve yapılan hizmetler hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İlimizin sağlık altyapısını daha da güçlü hale getirmek için çalışıyoruz.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’da; “İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Milletvekilimiz Süleyman Özgün ile beraber Bugün sağlık il müdürlüğünde İl Müdürümüz’ün Koordinesinde ilçe müdürleri, başhekim ve ilçe başhekimleri ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sağlık hizmetlerimizi daha da iyileştirmek için bir araya geldik. Sağlık alanında işbirliği ve koordinasyonun önemini vurguluyoruz.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu