Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NTSO ve NTB’den Vali Fidan’a hayırlı olsun ziyareti

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası Başkanları, Nevşehir Valiliğine atanan Ali Fidan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı; Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Nevşehir Valiliği görevine atanan Vali. Ali Fidan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız ve Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ın Vali Ali Fidan’a NTSO ve NTB faaliyetleriyle ilgili bilgi sunduğu Valilik makamında gerçekleşen ziyaret ‘hayırlı olsun dilekleriyle’ tamamlandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Valisi Ali Fidan, “Nevşehir, Tarımı, Turizmi ve sanayisi ile gördüğüm kadarıyla  üzerine hep beraber çok şeyleri koyabileceğimiz bir şehir. Türkiye’nin gelişim sürecine Nevşehir’in katkıları çok büyük. Cumhuriyetimizin 100. Yılına inşallah az sorunlu, çok üreten, daha çok üreten bir Nevşehir’imiz olsun arzusundayız. Birlikte el ele vererek üreteceğimiz projelerle şehrimizi inşallah hep birlikte daha güzel yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu