Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu’dan Nevşehir’e ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu Nevşehir’i ziyaret etti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Vali Fidan, günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Valilik ziyaretinin ardından Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret eden Bakan YardımcısıEminoğlu, ziyaretlerine AK Parti İl Başkanlığıyla devam etti.

Eminoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde görmek amacıyla Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Muhsin Özdemir’den 2023 yılında yürütülen sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar, spor hizmetleri, gençlik hizmetleri ve yurt hizmetleri ile tesisler hakkında brifing aldı.

Akabinde yüzme havuzunu ziyaret ederek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen ANALİG Sutopu Türkiye Şampiyonası için Nevşehir’de bulunan sporcularla bir süre sohbet ederek başarılar diledi.

Daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları kapsamında Nevşehir’de devam eden sportif faaliyetleri ziyaret eden Eminoğlu, burada da sporcularla bir süre sohbet etti.

Son olarak Gençlik Merkezini ziyaret eden Bakan Yardımcısı burada devam eden kurslar hakkında bilgi alarak, öğrencilere başarılar diledi.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, “Bu yaz adını spora yazan Nevşehir gençliği ile tanıştık. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Okullarında masada, sahada, minderde hareketli günler geçiriyorlar. Ülke gençliği için fedakar bir şekilde emek veren, gayret gösteren tüm çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu