Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Sarıkaya’dan Başkan Ağca’ya ziyaret

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca TBMM'de ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Ankara'da Nevşehirlilerin birleştiği adres olan Genç Nevşehirliler Derneği, faaliyetlerini geliştirerek etki alanını genişletiyor.

Ziyarete gelen Ağır Ceza Hakimi Kasımcan Sarıkaya, Ankara’da Nevşehirlilerin bir araya geldiği ve dayanışmayı geliştiren faaliyetlerini büyük bir keyifle takip ettiğini ifade etti.

Ağca, “Ziyaretten dolayı değerli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle kaleme almış olduğu ” Yargı Kararları Işığında Kan Gütme Saiki ve Terör Saiki ile İnsan Öldürme Suçları ” isimli kitabı için ayrıca teşekkür ediyorum. Okuyanı ve istifade edeni bol olsun” diye konuştu.

Kasımcan Sarıkaya kimdir?

2017 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra hakim-savcılık yazılı ve sözlü sınavlarını kazandım. Yaklaşık 2 yıl hakim adayı olarak staj gördükten sonra 2020 yılında Tekirdağ Adliyesine atandım. Halen de Tekirdağ’da Ağır Ceza Üyesi olarak çalışmakta olup aynı zamanda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde özel hukuk alanında yüksek lisans yapmaktayım. Kaleme aldığım “Yargı Kararları Işığında Kan Gütme Saiki ve Töre Saiki ile İnsan Öldürme Suçları” isimli kitabımda ülkemizde gelenek, görenek , örf ve adet kaynaklı olarak gerçekleştirilen ve bu nedenle ceza kanunlarımızca daha ağır bir şekilde cezalandırılması öngörülen kan davası ve töre cinayetlerinin/ teşebbüslerinin hukuki boyutu ele alınmış.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu