Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Manşetler

Nevşehir Milletvekili Özgün, Gülşehir ve köylerini ziyaret etti

AK Parti 28. Dönem Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Gülşehir ilçesiyle köylerine çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Gülşehir ilçesi ziyaretleri kapsamında Emmiler, Hacıhalilli, Fakuşağı ve Abuşağı Köylerini ziyaret etti.

Milletvekili Özgün, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, İlçe Başkanı Çağrı Sönmez ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Gülşehir ilçesinin Tuzköy Mahallesinde aşırı yağışlar sonrasında aracı ile birlikte sürüklenerek selde hayatını kaybeden Hacıhalilli köyünden  Şevket ve Zafiren Şimşek ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; “Gülşehir/ Hacıhalilli köyündeyiz. Şiddetli yağış sonrası oluşan selde hayatını kaybeden Şevket Şimşek ve Zafiren Şimşek’in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunduk.” dedi.

Milletvekili Özgün Gülşehir’de İncelemelerde Bulundu

Nevşehir’de Gülşehir ilçesinin tarımsal üretimde önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Milletvekili Özgün, şunları söyledi: “TOKİ konutlarının hızla yükselişini yerinde inceleyip; Kızılırmak rekreasyon, yeni kademe binası,  seyir tepesi ve millet bahçesi çalışmaları hakkında Belediye Başkanımız Fatih Çiftci’den bilgiler aldık. Gülşehir’imiz Gül gibi olmaya devam edecek” dedi.

Milletvekili Özgün’e ziyaretlerinde eşlik eden Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’de; “Milletvekilimiz Sayın Süleyman Özgün ve teşkilatımız ile birlikte Gül şehirmizde ziyaret ve incelemelerde bulunduk. Gayesi olmayanın hikayesi, hikayesi olmayanın başarısı olmaz…#SevdamızGülsehir sloganı ile çıktığımız yolda #BirSevdanınHikayesi …Hizmet siyaseti ile devam…” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu