Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NEVÜ’den Öğrencilere Yönelik ‘Kariyer Merkezi Öğrenci Destek Ofisi’ Hizmeti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere güvenlik, rehberlik, danışmanlık ve sosyal destek gibi konularda yardımcı ve destek olmak amacıyla ‘Kariyer Merkezi Öğrenci Destek Ofisi’ kurdu.

Aktekin: Öğrencilerimize Bir Çok Alanda Destek ve Hizmet Vereceğiz

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında üniversitenin Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde “Kariyer Merkezi Öğrenci Destek Ofisi”nin kurularak hizmete başladığını söyledi. Aktekin, “2023-2024 Eğitim-Öğretime Yılı’na hazırlık çerçevesinde üniversitemiz bünyesinde öğrencilerimizin sosyal güvenliğini sağlamak amacı ile dönem boyunca faaliyet gösterecek ‘Kariyer Merkezi Öğrenci Destek Ofisi’ni kurduk. Bu ofisimizde görevlendirdiğimiz alanında uzman akademik ve idari personellerimiz ile de öğrencilerimize güvenlik, güvenli barınma, ulaşım olanakları ve üniversitemizin sosyal imkanları başta olmak üzere bir çok alanda yüz yüze ve telefonla destek ve bilgilendirmelerde bulunacağız “dedi.

Aktekin devamında “Bilindiği gibi üniversitemizde yeni eğitim-öğretim yılımız 02 Ekim 2023 Pazartesi günü başlayacak. Biz üniversite olarak ülkemizin ve dünyanın dört bir tarafından ailelerin bizlere birer emaneti olan tüm öğrencilerimizin üniversitemizde ve şehrimizde güvenli, huzurlu ve en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu kapsamda da üniversitemiz ‘Kariyer Merkezi Öğrenci Destek Ofisi’, Nevşehir Valiliğimiz, Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Eğitim Şube Müdürlüğümüz iş birliğinde ‘Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF)’ gerçekleştirecek,  öğrencilerimizi uyuşturucu ile mücadele, bağımlılık ve ilgili suç örgütleri hakkında bilgilendireceğiz. Diğer tarafından rehberlik, danışmanlık ve sosyal destek kapsamında öğrencilerimize oryantasyon haftasında ve yıl boyunca düzenli aralıklarla desteklerimiz devam edecek. Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından yürütülmekte olan Akran Rehberliği kapsamında da, deneyimli öğrencilerimiz yeni kayıt yapan öğrencilerimize sosyal alanlarda rehberlik edecekler” diye konuştu.

Görevli personel ile iletişim için:

0384 228 10 00 (Dahili: 10550/10551)

Yüz yüze görüşmek için:

NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi-Rektörlük Binası Zemin Kat Ofis No: Z-41

Vali Şinasi Kuş Kongre ve Kültür Merkezi 2. Kat / Kariyer Merkezi Öğrenci Danışma Ofisi

(2000 Evler Mah. Zübeyde Hanım Cad. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Merkez Yerleşkesi, 50300 Nevşehir)

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu