Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp ‘Alaturka Akşamlar’da coştu! TRT canlı yayınladı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 51'inci Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali'nin ilk gününde TRT Müzik Alaturka Akşamlar Gecesi Rüzgarı Esti.

Nevşehir’in Ürgüp İlçesinde, TRT’nin sevilen programı ‘Alaturka Akşamlar’ canlı yayını bu hafta 51. Ürgüp Uluslararası Bağ Bozumu Festivalin Açık Hava Sahnesinde gerçekleştirildi.

Mine Geçili, İsmail Özkan ve Gülşen Kutlu’nun yer aldığı programda, seslendirilen eserlere tüm Ürgüplüler keyifle eşlik etti.

TRT Müzik’teki Alaturka Akşamlar programı İsmail Özkan’ın ve Mine Geçili’nin sunduğu ve şarkıları ile katıldıkları geceye Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Ürgüp eski Kaymakamı Cüneyt Caner, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman ve Ürgüp İlçe Yönetimi, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz, Ürgüp Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda Ürgüplü vatandaş katıldı.

Programın sunucuları TRT sanatçıları İsmail Özkan ve Mine Geçili’nin konuğu, ünlü sanatçı Gülşen Kutlu oldu. Ürgüp Festival alanı Açık Hava sahnesinde kurulan özel sahnede gerçekleşen ve TRT Müzik kanalında canlı olarak yayınlanan programda, ünlü sanatçılar birbirinden güzel şarkıları Ürgüplülerle birlikte söyledi.

Programının sonun da sahneye çıkan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Alaturka Akşamlar ekibine teşekkür etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “51. Ürgüp Uluslararası Bağ Bozumu Festivalimizin ilk akşamında “TRT Müzik”te canlı yayınlanan Alaturka Akşamlar programını hemşehrilerimizle buluşturduk. Programı gerçekleştiren kıymetli dostlarım İsmail Özkan, Mine Geçili ve konuk sanatçımız Gülşen Kutlu’ya performansları için teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Aktürk gecenin anısına Gülşen Kutlu, Mine Geçili ve İsmail Özkan’a Gediz’e özgü hediyeler ve çiçek takdim etti.

Keyifli dakikaların yaşandığı konser, Ürgüplülerin TRT sanatçılarıyla fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu