Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSpor

Bisikletçiler başarılarını Özdemir’le paylaştılar

NEVŞEHİR(MHA) Yozgat’ta, Kırşehir’de ve Kocaeli’nde düzenlenen Bisiklet yarışlarında başarılarla dönen Nevşehirli sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i ziyaret etti.

19 – 20 Ağustos 2023 tarihlerinde Yozgat’ta düzenlenen MTB Cup Bisiklet yarışlarında Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Sporcularımızdan Eylül Karaselek U12 bayanlar kategorisinde 2. oldu.

26 – 27 Ağustos 2023 tarihlerinde Kırşehir’de düzenlenen Neşet Ertaş Ulusal Dağ Bisikleti müsabakalarında Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Sporcularımızdan Burak Efe Yalçın U15 erkekler kategorisinde 2. oldu.

2 – 3 Eylül 2023 tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenen Kocaeli Mtb Cup Xco – C/2 müsabakalarında Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Sporcularından Nuray Evcil U12 bayanlar kategorisinde 3. oldu.

Sporcular, Antrenörleri Mustafa Karaselek ve Oğuzhan Tiryaki ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Sporcularla bir süre sohbet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti. Bisiklet Antrenörleri Mustafa Karaselek ve Oğuzhan Tiryaki ise spor camiasına desteklerinden dolayı İl Müdürü Muhsin Özdemir’e teşekkürlerini ilettiler.

İl Müdürü Özdemir; “Sporda başarı çok çalışmanın yanı sıra azimli ve hırslı olmayı da gerektirir. Ben sizlerde bu ışığı görüyorum ve bu ışık sizleri geleceğe emin adımlarla taşıyacaktır. Başarılarınızın artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Alınan bu dereceler bizleri umutlandırıyor. İnşallah Nevşehir’den Ulusal ve Uluslararası müsabakalara göndereceğimiz birçok sporcu olacak. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu